Курсове по немски език в езикова школа Академия

Курсове по немски език


Курсовете по немски език в Езикова школа Академия се провеждат по системата Berliner Platz.

Това е най-новата и бързо налагаща се система за обучение по немски език. Разработена е по критериите и стандартите на новата европейска езикова рамка. В учебника са засегнати както ежедневни теми, така и делови, което подготвя курсистите за комуникация в по-широк кръг ситуации.

Системата е разработена в три нива и включва учебник, учебна тетрадка, CD, тестове и материали за допълнителна работа.

Berliner Platz I покрива съответно нивата А1 от международната европейска езикова рамка. Курсовете по немски език за начално ниво са с продължителност 100 учебни часа*.

Berliner Platz II покрива съответно нивата А2 от международната европейска езикова рамка. Курсовете по немски език второ ниво са с продължителност 100 учебни часа*.

Berliner Platz III покрива съответно нивата B1 от международната европейска езикова рамка. Курсът е с продължителност 100 учебни часа*.

*Хорариумът се намалява при сформиране на група по-малка от четири човека.

Преподаватели по немски език:

Теодора Николова - Теди е млад и лъчезарен човек с отлични познания по немски език. Завършила е немска филология в СУ "Св. Климент Охридски", гр. София. Занимавала се е с преводи от и на немски език, както и с преподаването му, като в момента се е отдала единствено на това. Води както курсове по немски език, така и индивидуални уроци по немски език.

НЕМСКИ


курсове по немски език - Berliner Platz I

Berliner Platz 2

уроци по немски език - Berliner Platz III